Next Star Episodul 1 Online Gratis 18 Aprilie 2013

Next Star Episodul 1 Online Gratis 18 Aprilie








Vizioneaza Next Star Episodul 1 Online Gratis 18 Aprilie 2013 Fara Intrerupere



Pe data de 18.04.2013 si-a facut debutul pe Antena 1 o noua productie prezentata de campionul divertismentului, Dan Negru. Muzica de calitate, teatru, dans si multa seriozitate, toate venite din partea unor prichindei cu varste cuprinse intre patru si zece ani, acestea au fost ingredientele unei seri magice la Antena 1. Ionela Dinu este castigatoarea primei editii, micuta reusind sa ii impresioneze pe jurati cu un dans de cabaret.

Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru s-au bucurat aseara de un spectacol inedit, oferit de cei mai cuceritori copii ai Romaniei. Dupa ce la casting au participat baietei si fetite cu varste intre patru si zece ani, au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc cei mai talentati prichindei. Dupa lungi dezbateri, cei cinci jurati au trimis-o aseara direct in finala pe Ionela Dinu, micuta impresionandu-o cu un numar spectaculor de cabaret.
Romanii au savurat aseara spectacolul oferit de micii artisti, astfel ca emisiunea prezentata de campionul divertismentului, Dan Negru, s-a impus ca lider de piata la nivelul mai multor categorii de public.

Pe scena Next Star a mai stralucit aseara si micuta actrita Anastasia, din Piatra Neamt. Desi face canto si dans deja de cativa ani, ea le-a declarat ca marea ei pasiune este actoria, iar pe jurati i-a incantat cu un moment special, pregatit alaturi de actorul Marius Vizante. Sala a fost ridicata la dans de Vladut Amariei, din Bacau. Cu o pasiune de nemarginit pentru muzica populara, Vladut a marcat aseara o premiera in plan personal pe scena Next Star: a cantat pentru prima oara alaturi de o orchestra live. Si s-a descurcat de minune. Spectacolul nu se opreste aici: in fiecare joi, de la 20:30, Lora, Connect R, Pepe, Maria Carneci si Vasile Muraru vor cauta cel mai talentat copil din Romania.




Pentru o mai buna vizionare apasati pe butonul "Play" dupa care lasati-l pe pauza circa 5-10 minute sa se incarce




Alege unul din Serverele de mai jos (Vizioneaza Online)

















Feeds


*In momentul in care te-ai abonat vei primi zilnic un raport Gratuit cu ultimele Filme si Episoade Online postate pe acest site






Etichete: Filme Online 2013, Filme Subtitrate, Filme Gratis, HD Online, Filme fara Intrerupere, Vizioneaza Online, Urmareste Gratis, Emisiuni TV, Seriale Subtitrate, Episoade Online, Emisiuni PROTV, Emisiuni Kanal D, Emisiuni Antena 1, Masterchef Romania, Suleyman Magnificul Online, Pariu cu Viata, Romanii au Talent Sezonul 3, Romania Danseaza, Romania te Iubesc, Vocea Romaniei, X Factor Romania, Spartacus Online, Vikings Online, The Vampire Diaries Online, Game of Thrones Online, Te Bible, Hannibal, Las Fierbinti, Filme in premiera, Fast & Furious 6, Oblivion, 42,Scary Movie 5, The Croods,G.I. Joe: Retaliation, Evil Dead, To the Wonder, Antiviral, It's a Disaster, The Angels' Share,Disconnect, The Lords of Salem, Pain & Gain, In the House
Share this article :

Post a Comment

 
Please wait..10 Seconds